Lørdag 5. mars 2022 i Moss bueskytterhall

Fremmøte 10 00.

Utstyrskontroll: 10 30

Konkurransen starter 11 00

Konkurranseform: Historisk trippel runde.12-15-18 m.3 piler pr serie.60×60 blink med 3 poengsoner som gir mulighet for 1, 2 og 3 poeng.Totalt 63 piler.Det tillates ikke skjærende spiss.

Vi kårer NM pilen og den må være brukt under konkurransen.Vi kårer også den beste lokale forening. De tre beste skytterne fra hver forening teller og beste sammenlagt vinner. Foreningsnavn må være med i påmelding til stevnet. Det kan lages en forening der og da av de som måtte føle tilhørighet med hverandre. Det må ikke være et aktivt lag fra en aktiv bueskytterklubb.

Den uhøytidelige fredagsskytingen har kommet for å bli. Overraskelser og hyggelige premier venter.

Stevneavgift:NL medlemmer 150,-Ikke medlem 300,-Junior 100,-Overnatting 50,- pr natt (med forbehold om prisendringer)Festmåltid: 250,-Det er mulighet for å betale med kort og Vipps.Ta for sikkerhets skyld med kontanter for kiosken.Kiosken betjenes også denne gangen av NL.

Påmelding innen 28. Februar til Bjørnar Hasle. leder@langbue.noNB. Ikke bruk sms eller messenger, eller facebook.Merk påmeldingen med Stevne, overnatting og årsfest.

Årsmøtet går av stabelen lørdag 5. mars etter NM konkurransen.Ca 16 00.Sted: Moss bueskytterhall.

Årsmøtesaker.

1. Godkjenning av innkalling og dagsorden

2. Valg av ordstyrer og referent.

3. Behandle årsberetning.

4. Regnskap.

5. Budsjett.

6. Fastsette kontingent.

7. Innkomne forslag.

8. Valg.

Forslag til årsmøtet må være styret i hende SENEST 14 dager før årsmøtet. Vennligst send forslag til Bjørnar Hasle på e-post leder@langbue.noKun medlemmer som har betalt kontingent for 2022 har stemmerett, og kan velges til verv i Norsk Langbuelag.

Vi drar i gang en årsfest etter årsmøtet og prisen er 250,- (Med forbehold om endring) Ta med det du ønsker av drikke.Si fra hvis du har allergi eller matintoleranse som kan ha betydning.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.